Måndagskul Festival 10 juni


Förra sommaren hade vi för första gången måndagskul festival i Charlottenborg. Det var en härlig dag som barnen på Måndagskul pratar om fortfarande! Vi var ett 20 tal volontärer som hjälpte till, och det behövdes! Vår verksamhet i Charlottenborg är uppskattad av många, först och främst av barnen såklart som kommer varje vecka och sällan missar ett tillfälle. Men också av andra samhällsaktörer som ser hur värdefullt det är att vi gör det vi gör.

Nu ska vi göra en måndagskulfestival igen, och vi har gått ut med information till barnen på måndagskul att det är dags igen vilket de är så laddade för! Vi kommer att ha forbollsturnering tillsammans med Sport for life som kommer och hjälper oss, hoppborg, ansiktsmålning och så bjuder vi på kycklingkorv.

Nu behöver vi din hjälp. Vanligtvis är vi 6 ledare som är med varje måndag på måndagskul, men detta fixar vi inte själva. Vi tycker detta är så värdefullt och viktigt så vi hoppas att många vill vara med och göra detta. Anmäl dig via denna länk senast 3 juni. Där väljer du vilken uppgift som passar dig.

Datumet är den 10 juni kl 17:00-20:00 i Charlottenborgs centrum (bakom Ica)
Välkommen att vara med!