Mission

Pingstkyrkan i Motala har ända sedan starten engagerat sig i att sprida evangeliet – de goda nyheterna – till andra länder. Detta gör vi både i ord och handling.

Just nu har vi mission i Tyskland, vänförsamlingar i Ryssland, Thailand och Rumänien.

Tyskland

Michael och Natalie Persson förbereder en församlingsplantering i Oberhausen i Ruhrområdet som ligger i förbundsstaten Nordrhein Westfalen. Planteringen utgår från församlingen Ruhr City Church i Bochum som är ansluten till tyska Pingstsamfundet Bund Freikirchlicher Pfingstgemeinden (BFP) Visionen är att undan för undan starta nya församlingar runtom i Ruhrområdet och i Ruhr City Church ingår utöver Bochum även församlingar från några andra städer i området och fler är på gång.

Hälsning från Tyskland december 2021 (se nedan)

Thailand

Sedan 1999 har vi samarbetat med hjälpcentret Banromprakun i Phitsanulok, Thailand. Där har hundratals barn och familjer fått hjälp och stöd. Många av barnen kommer från utsatta familjer eller är föräldralösa.

Gåvobrev

När du vill uppvakta någon på födelsedagen eller bara ge en present kan du göra det med hjälp av våra gåvobrev. Just nu stödjer vi genom Banromprakun ett arbete med ungdomar som ska slutföra sina studier.

  • Sätt in ditt önskade belopp på vår Swish 123 502 16 13 eller Bankgiro 822-0469 och märk insättningen med ”Thailand”
  • Ladda ner ett gåvobrev här och skriv ut på din skrivare
  • Fyll i och ge till din vän!

Om du bara vill ge en gåva själv kan du naturligtvis göra det 🙂

Tack för ditt stöd!