Connect 2024


Sommarens tonårsläger!

Tonårslägret CONNECT gäller ungdomar som börjar sjuan till hösten upp till det att man tar studenten. Alla Tweens som börjar sjuan till hösten är därför otroligt välkomna att hänga med i sommar! 

CONNECT arrangeras av pingstförsamlingar i Östergötland och Norra Småland och kommer äga rum 6-10 augusti (vecka 32) på Nya Slottet Bjärka Säby. 

Ett CONNECT-läger består av ungdomsmöten, seminarier, aktiviteter, Tribal Wars (en tävlingsföljetång som vi har under veckan) och mycket mer!

Kostnaden för årets läger ligger på 1300 kronor för logi inomhus och 800 kronor för tält eller husvagn (som man själv anordnar). Swishnummer står i formuläret!

Vi beräknar att antalet deltagare till detta års läger kommer öka markant. Därför kommer också de populära platserna för logi inomhus gå åt snabbare. Säkra därför din logi genom att anmäla dig länken: https://formogr.am/W40zwu0fTi (anmälan är nu stängd, ta kontakt med William om du har frågor)

Skulle du ha svårt att betala lägeravgiften eller kan endast betala en delsumma, kontakta William på 0733-52 72 75. Vi som församling vill inget hellre än att alla tonåringar som vill ska kunna åka på våra läger! Nu ser vi fram emot årets bästa vecka!

Allt gott!
Lägerledningen för CONNECT 
genom William Wengelin