Pingst Ledare


Vi är SÅ enormt tacksamma för dig som är med och bidrar på olika sätt för att vår församling ska fungera. Alla ni som är ledare i olika grupper, som tar ansvar för att saker ska fungera och för att människor trivas hos oss. Du är ovärderlig!

Varje år ordnas konferensen Pingst Ledare på olika platser i landet för att uppmuntra och inspirera alla ideella krafter i församlingarna.

Vi vill inbjuda dig att vara med på Pingst ledare i Örebro den 22 oktober, det vore så roligt om du följde med! Vi samåker så kostnaden går ner.

OBS! Du som är studiecirkelledare i Bilda får din avgift till Pingst ledare betald av dem.
Du som är ledare för barn eller ungdom behöver inte heller betala själv då vi kan få bidrag från PUE för detta.
Du behöver då välja alternativet ”komplettera gruppanmälan” och göra anmälan genom vår församling, alltså inte göra en enskild anmälan.

Om du vill åka med men har svårt med utgiften kan kyrkan stå för det.

Avgiften är 350 kr, men för dig under 25 år 150 kr. (From 10 oktober höjs avgiften till 450 kr och för dig under 25 år 250 kr.)

Hur anmäler jag mig?

  1. Gå in här: https://pl22orebro.konferenspasset.se/start/
  2. Om du betalar konferensavgiften själv: Välj alternativet ”enskild anmälan” och följ instruktionerna.
  3. Om du önskar att församlingen betalar: Välj alternativet ”Komplettera gruppanmälan” Skriv in fakturareferens nr 943700294
  4. När du anmält dig till konferensen mailar du till mika.juurikivi@gmail.com och berättar att du är anmäld och om du har egen bil, hur många platser eller om du behöver skjuts.

Obs! Kom ihåg att det blir dyrare efter 10 oktober.

Välkommen!

Önskar Pastorsteamet och församlingsledningen, Pingstkyrkan Motala