Gå KONFA 2022/23 – infokväll 6 september


Snart är det dags för Konfa! Lägligt nog erbjuder vi som arrangerar konfan en informationskväll för föräldrar och intresserade åttondeklassare den 6 september i Pingstkyrkan klockan 19. Där tar vi mer än gärna emot dina frågor om läsåret och vi ledare berättar om vad som händer under året samt berättar kortfattat om vårt undervisningsmaterial.

Vad är konfa? Konfa betyder att du tillsammans med ledare och kompisar utforskar vad den kristna tron innebär. Den vänder sig i första hand till dig som ska börja åttan till hösten. För att delta behöver man inte vara med i en kyrka eller vara kristen, inte heller är det ett krav på att vara döpt för att gå konfan. Däremot kommer vi prata om vad dopet innebär och det kommer självklart finnas möjlighet att låta sig döpas om man skulle vilja det.  

Konfan är kostnadsfri och varje konfirmand får Bibel och undervisningsmaterial gratis. Konfirmanderna bjuds dessutom på matigare fika i samband med undervisningen. Vi kommer träffas på tisdagar mellan 16.30 till 18.00 i pingstkyrkan. Vi startar med fika/mellanmål eftersom man kanske inte hinner hem efter skolan.

För mer frågor är du varmt välkommen på tisdag! Har du förhiner kan du alltid kontakta William på william@motala.pingst.se eller Linnea på linnea@motala.pingst.se.

Väl mött på tisdag den 6 september!