Äntligen dags för UPP:start


Den 2 september är det äntligen dags för UPP:start. Vi hoppas att ungdomarna är lika taggade för uppstart som vi ledare är! För det kommer bli en maxad kväll med övernattning i kyrkan och därefter fortsätter vi ute på Nya Slottet Bjärka-Säby tillsammans med resten av församlingen. Nedan kommer upplägget för kvällen och resterande helgen. 

Fredag
18.00
– Kyrkan öppnar – incheckning 

18.30 – Aktiviteter

19.30 – Pizzabakning

21.00 – Andakt i kyrksalen

21.30 – BIO á la PINGST

00.00 – Godnatt

LÖRDAG

08.00 – Frukost 

09.00 – Avfärd till Nya Slottet-Bjärka Säby
Här fortsätter UPP:starten tillsammans med resten av Pingstkyrkan då vi gemensamt åker till församlingslägret på Bjärka Säby. Vi hänger med församlingen och hittar på egna aktiviteter som ungdomsgrupp på eftermiddagen. Det är förstås frivilligt och vill man endast komma på fredagen och sova över i kyrkan så är det superkul, men vi vill verkligen erbjuda möjligheten att känna på hur fantastisk en församlingsmiljö kan vara. Så häng gärna med hela helgen

För den ungdom som spontant hänger med ut till Bjärka-Säby på lördagen kostar det ingenting. Det är bara att hänga med och njuta av dagen!

Skulle du ha frågor om kvällen eller helgen som sådan, släng iväg ett sms till William på 0733527275 eller ett meddelande till honom på messenger. 

Allt gott och Guds välsignelser!
Ungdomsledarna på UPP genom 
William Wengelin