Församlingshelg på Bjärka-Säby


Helgen 3-4 September är det dags för församlingshelg igen!

Det innebär en härlig möjlighet att tillsammans i olika åldrar umgås och vara tillsammans i en fantastiskt vacker miljö vid Nya slottet Bjärka Säby.

Det blir tillfälle för samtal och gemenskap kring fikaborden (såklart), inspiration inför hösten och samtal kring vad vi som församling önskar inför framtiden. Det finns också tillfälle för den som vill att spela brännboll, bada bastu, paddla kanot och annat somrigt.

Nytt och lyxigt för i år är att vi inte behöver laga mat själva, utan det ordnar Bjärkas personal åt oss. Vi har därför höjt priset något i år, men det mesta av kostnadsökningen kan finansieras med intäkter från uthyrningar under året av vår fina kyrka, det är vi glada för!

😃 Dessutom har vi kunnat köpa städning av allmänna ytor så man städar bara sitt rum när man åker.

Annat som är nytt i år är att vi alla startar samtidigt, istället för som det varit tidigare att ungdomarna är där på fredagen. Vi hoppas att det blir ett härligt dygn tillsammans i olika åldrar, och att så många som möjligt tar chansen att sova över!

Om du/ni inte har möjlighet att betala det pris som anges har du möjlighet att åka med ändå och betala det som du har möjlighet till. Du kan också dela upp din betalning om du önskar. Ingen ska behöva stanna hemma på grund av ekonomi så anmäl dig ändå!

PRIS

Pris för vuxen (över 12 år) lörd-sön med logi: 500 kr

Pris per person lördagen: 250 kr

Pris per barn (4-12 år) lörd-sön med logi 200 kr (barn 0-3 år gratis)

Observera att vi har rabatterade priser för familjer (ni behöver alltså inte betala per person)

Pris för en familj lörd-sönd med logi: 1200 kr

Pris per familj lörd-sönd med eget tält/husvagn är 1000 kr. (Begränsat med el platser)

Pris per familj för lördagen: 500 kr

Betalar gör man antingen via bankgiro eller swish och märker betalningen med församlingsläger. Qr kod till swish kommer upp i slutet av din anmälan.

Bankgiro: 822-0469
SWISH: 123 502 16 13

Klicka här för anmälan.