Konfa 22-23


  Vi som församling vill inbjuda våra ungdomar gå konfa som vi gör tillsammans med frikyrkorna i Motala kommun. Att gå konfa betyder att du tillsammans med ledare och kompisar utforskar vad den kristna tron innebär. Den vänder sig i första hand till dig som ska börja åttan till hösten. För att delta behöver man inte vara med i en kyrka eller vara kristen, inte heller är det ett krav på att vara döpt för att gå konfan. Däremot kommer vi prata om vad dopet innebär och det kommer självklart finnas möjlighet att låta sig döpas om man skulle vilja det.  

Konfan är kostnadsfri och varje konfirmand får Bibel och undervisningsmaterial gratis. Konfirmanderna bjuds dessutom på matigare fika i samband med undervisningen. 

Vi träffas på tisdagar mellan 16.30 till 18.00 i pingstkyrkan. Vi startar med fika/mellanmål eftersom man kanske inte hinner hem efter skolan.

Har du frågor om konfan? Kontakta William eller Linnea på: 
william@motala.pingst.se eller linnea@motala.pingst.se

Vill du anmäla din ungdom till konfan? Skicka ett mejl med följande uppgifter: 
-namn
-maildress 
-mobilnumer
-postadress (ej obligatorisk)
-födelsedatum (ej obligatorisk)
-särskilda behov (allergier eller annat som är relevant för oss ledare att veta så att konfan bli den bästa möjliga erfarenheten för din ungdom)
-namn, mobilnummer och mailadress till förälder/vårdnadshavare

OBS Informationsträff för ungdomar och föräldrar tisdagen den 6 september kl. 19:00 i Pingstkyrkan. Konfan drar sedan igång veckan därpå!