Anmäl dig till årets konfa!


Att gå konfa hos oss innebär att du som går i årskurs åtta tillsammans med ledare och kompisar får utforska vad den kristna tron innebär. Vi är flera kyrkor som har konfan tillsammans; Equmeniakyrkan, Baptistkyrkan och Pingstkyrkan.

Det kostar inget att delta, och man får en Bibeln och undervisningsmaterial. Vi fikar alltid tillsammans =)

Vi träffas på varje Tisdag kl 18.30-20.00 och har ledigt när skolan har lov.

Konfan är öppen för alla och man behöver inte vara med i en kyrka eller vara kristen för att delta. Du behöver inte döpa dig för att konfirmeras hos oss, men vi kommer att tala om vad dopet innebär och möjligheten finns om man vill döpa sig. Avslutningen kommer att vara i slutet av vårterminen.

För anmälan eller mer information: maila till william@motala.pingst.se eller linnea@motala.pingst.se