Tonårslägret CONNECT 2021


Jag tror sommaren kommer bli den viktigaste årstiden för ungdomar, särskilt pandemiåret 2021. Behovet av social aktivering istället för distansering är total. Det andliga sökandet har också växt under pandemin. Tonårslägret Connect erbjuder ett upplägg som jag tror Motalas ungdomar behöver: en öppen gemenskap, intensiva och kreativa aktiviteter, kontakter med ungdomar från andra städer, möjlighet att lära känna Jesus och sjunga lovsång, snacka om tro och livet. Självklart ska du som tonåring hänga med på årets bästa läger!

Årets tonårsläger heter som sagt Connect och är anpassat till rådande corona-läge. Lägret sker mellan 26-30 juli dag-och kvällstid, det vill säga under vecka 30 utan övernattning. Det är ett gemensamt läger med olika pingstförsamlingar i Östergötland, som äger rum på olika städer i vår region – Motala en av dem städerna med vår församling som huvudarrangör. Våra ungdomar blev positivt överraskade av hur bra lägret blev förra året, och jag tror det här året kommer överträffa det förra! 

Kostnad för lägret är 400 kronor. I den summan ingår nästan allt, endast lunch varje dag och fika i cafét behöver ungdomarna själva bekosta. Skulle någon sakna möjlighet att betala lägeravgiften, vill Pingstkyrkan Motala delbetala eller fullt ut stå för det! Ekonomisk ställning ska inte hindra någon från att kunna komma på lägret. 

Det bästa av allt är att DU är välkommen. Och jag ser verkligen fram emot att välkomna dig till årets tonårsläger! För anmälan, gå in på den här sidan (http://pingstlinkoping.se/tonarslager-sommar/) och välj Motala som församling du deltar med. För mer lokal information som gäller just Motala eller för andra frågor, kontakta ungdomspastor William Wengelin på tel. 0733527275 eller mail william@motala.pingst.se

VÄLKOMMEN TILL CONNECT 2021