Äntligen kan vi fira gudstjänst tillsammans!


En fantastisk sak nu är ju att vi kommer att kunna fira gudstjänster tillsammans i kyrkan framöver, och det tycker vi känns jätteroligt! Under sommaren kommer vi att ha gudstjänsten kl. 17 på kvällen, och den första blir den 13 Juni.

Istället för att ha kyrkfika inne så träffas vi med medhavd fika i stadsparken efter gudstjänsten för att fortsätta gemenskapen tillsammans. Det kommer att finnas möjlighet till olika aktiviteter om man vill, eller så sitter man och umgås i solen (eller skuggan!)

Eftersom det är begränsat till 50 personer inomhus kommer vi att ha 50 st klädnypor utanför entrén, och när man går in tar man en av dessa (och sätter på sin tröja). När dessa är slut finns möjlighet att istället gå in via Repslagaregatan ner i församlingsvåningen då vi sänder ljudet från gudstjänsten där. Efter gudstjänsten kan alla gå ner till stadsparken för mer gemenskap.

Anledningen att vi inte har anmälan i sommar är för att det kräver en hel del administration vilket kan bli svårt i semestertider för oss som jobbar. Men vi hoppas att det ska fungera. Vi kommer att sitta med avstånd i lokalen och erbjuder handsprit vid ingången. 

(Utöver detta sänds även en förinspelad gudstjänst från ”Växthuset” varje söndag på Youtube.)